Persbericht

PERSBERICHT

20 mei 2018

Vijf vestigingen in regio samen achter één logo
Wereldwinkels slaan handen ineen

 


Arnhem.

De vijf wereldwinkels in Arnhem, Velp, Elst, Oosterbeek en Renkum gaan hun samenwerking fors verstevigen. De winkels trekken vanaf deze zomer samen op achter één logo en komen met gezamenlijke acties.

De ruim 200 vrijwilligers van de niet-commerciële winkels gaan op deze manier vanaf juni hun succesvolle concept verder uitbouwen. Wereldwinkels verkopen uitsluitend producten tegen eerlijke prijzen. Bij iedere verkoop profiteren de producenten in derdewereldlanden, zoals arme boeren, rechtstreeks van de opbrengst.

Klanten weten de sympathieke formule zonder winstbejag steeds beter te waarderen. De consument is gevoelig voor eerlijk en koopt graag wanneer de lokale bevolking in het land van herkomst daar echt beter van wordt.

Samenwerking

De vijf wereldwinkels in de regio blijven zelfstandig hun assortiment samenstellen. De winkels bieden een eerlijk aanbod van cadeauartikelen, kunstvoorwerpen en lekkernijen. Tegelijkertijd gaan de vijf vestigingen intensief samenwerken om sterker te staan en het exclusieve aanbod nog beter onder de aandacht te brengen.

Dat gebeurt o.a. met gezamenlijke acties en een gedeelde stempelkaart. Klanten kunnen daarmee een aantrekkelijke korting bij elkaar sparen en die voortaan bij alle vijf wereldwinkels verzilveren. Met een nieuw logo voor alle vijf winkels wordt de nieuwe samenwerking bezegeld en zichtbaar gemaakt. De klanten krijgen deze zomer bij iedere aankoop een duurzame tas cadeau.

Klik op HOME in het navigatiemenu om verder te gaan op de website.