Kruidmolens

Pepermix citrus knoflook, 55g       Van € 3,49 voor € 3,32
Peper met handgeschept zeezout en een fris pittig accent.
De zwarte peperkorrels voor deze mix komen uit India en worden in Kaapstad (Zuid-Afrika) gemengd met knoflook, sinaasappel, citroen en handgeschept zeezout. De smaak is pittig en fris tegelijk, met de citrus als tegenhanger van de knoflook.
Wat zit er in?
Zwarte peperkorrels (50%), zeezout* (25%), knoflook (20%), citroenschil (2%), sinaasappelschil (2%), natuurlijke aroma’s (sinaasappel, citroen).     *Fair for Life Fair Trade gecertificeerd.
Alle peper: Fairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren.

Zeezoutmix chili peper, 80g          Van € 3,49 voor € 3,32
Handgeschept zeezout met pit.
Het zout voor deze mix wordt met de hand geschept in Velddrift Zuid-Afrika. In Kaapstad wordt het vervolgens gemengd met rode chili flakes en zwarte peper voor een pittige twist aan jouw gerechten.
Wat zit er in?
Zeezout (90%), zwarte peperkorrels (5 %), chilistukjes (5 %).
Alle zeezout en peper: Fair for Life Fair Trade gecertificeerd.

Zeezoutmix groene kruiden,60g     Van € 3,49 voor € 3,32
Handgeschept zeezout met de zachte smaak van groene kruiden.
Het zout voor deze mix wordt met de hand geschept in Velddrift Zuid-Afrika. In Kaapstad wordt het vervolgens gemengd met groene kruiden zoals basilicum en tijm en de blaadjes van koren- en goudsbloem voor een kleurrijk accent in jouw gerechten.
Wat zit er in?
Zeezout (90%), groene kruiden (peterselie (1,2%), oregano (1%), marjoraan, basilicum (1%), tijm (1%)), zeewier, zwarte peperkorrels, bloemblaadjes van korenbloem (0,5%) en goudsbloem (0,3%).
Alle zeezout en peper: Fair for Life Fair Trade gecertificeerd.

Zongedr. tomaat peper olijf, 40g   Van € 3,49 voor € 3,32
Peper met een Mediterrane twist.
De zwarte peperkorrels komen uit India. In Kaapstad (Zuid-Afrika) worden ze gemengd met gedroogde tomaatjes, stukjes olijf en geroosterde knoflook, voor een Mediterrane touch in jouw gerechten.
Wat zit er in?
Gedroogde tomaat (47%), zwarte peperkorrels (21%), geroosterde knoflook, rode ui, paprika, olijven (3%), basilicum, antioxidant: zwaveldioxide (E220).
Alle peper: Fairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren.

Zeezoutmix kokos-citroen, 70g       Van € 3,49 voor € 3,32
Handgeschept zeezout met de smaak van Azië.
Het zout voor deze mix wordt met de hand geschept in Velddrift Zuid-Afrika. In Kaapstad wordt het vervolgens gemengd met kokos, citroen en koriander voor een Aziatische draai aan jouw gerechten.
Wat zit er in?
Zeezout (85%), kokos (4 %), citroenschil (3%), rode chilipeper, gember, koriander (1,2%), kaffir lime, natuurlijk limoenaroma, knoflook, ui.
Alle zeezout: Fair for Life Fair Trade gecertificeerd.