Broodbeleg

 

Krachtig en puur van smaak.

Cacaobomen bloeien bijna het hele jaar met talloze witte en paarse bloemen. In West-Afrika en Latijns-Amerika worden ze vaak in de luwte van sterke en hoge bomen geplant. Zo zijn ze goed beschermd tegen de felle zon. De vruchten zijn twee keer paar jaar rijp om geoogst te worden. Hoe hoger de kwaliteit hoe meer de bonen opleveren en hoe lekkerder de chocolade is. Dat proef je in de smaak van deze krachtige, pure of melk chocolade hagelslag.

 

Met stukjes pinda. Zacht en rijk van smaak.

De grond aan de voet van vulkanen zoals de Telica, San Cristobal en Cosiguina in Nicaragua, is droog en vruchtbaar. Ideaal om pinda’s te verbouwen boeren van de coöperatie del Campo ploegen de grond diep om en wieden de akkers elke twee weken met de hand. Ze zijn trots op hun fairtrade oogst. Het zorgt voor extra inkomen, zeker omdat hun pinda’s van uitstekende kwaliteit zijn. Ze geven jouw pindakaas zijn rijke smaak.

 

Zacht en fruitig. Makkelijk smeerbaar.

Aan de rand van een akker staan vrolijk gekleurde bijenkassen. In de omgeving groeien volop bloemen en dus is er voor de bijenvolken meer dan genoeg nectar te vinden. De imkers zorgen goed voor hun bijen, want ze zijn onmisbaar voor hun inkomen. Ook volgen ze speciale trainingen waarbij ze leren hoe ze de kwaliteit van de honing nog hoger kunnen maken. De extra zorg proef je in deze crème honing.

 

 

Met rietsuiker uit Mauritius. Vol en romig van smaak.

Cacaobomen bloeien bijna het hele jaar met talloze witte en paarse bloemen. In West-Afrika en Latijns-Amerika worden ze vaak in de luwte van sterke en hoge bomen geplant. Zo zijn ze goed beschermd tegen de felle zon. De vruchten zijn twee keer paar jaar rijp om geoogst te worden. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer de bonen opleveren en hoe lekkerder de chocolade is. Het is deze cacao die samen met de hazelnoten jouw pasta zijn smaak geeft.