ALTERNATIEF KERSTPAKKET

Een (h)eerlijke manier om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet

WIJ HEBBEN EEN LEUK AANBOD !

Wij ontvangen uw medewerkers of collega’s in onze sfeervolle winkel in het centrum van Arnhem. We gaan uit van een groepje van minimaal 10 en maximaal 15 personen. De gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers en een sapje of wijntje. Wij vertellen kort over wat fairtrade eigenlijk is en waarom wij en vele anderen dit zo belangrijk vinden. Daarna kan elke gast zelf op zoek gaan in onze winkel naar het cadeau van zijn of haar keuze!

 HOE WERKT HET ?

Wij maken een afspraak met u en bepalen samen een datum die ligt tussen 6 en 22 december. Het tijdstip is een beetje afhankelijk van de dag die u kiest. De tijd die we uittrekken voor het hele programma is ongeveer 2 uur. U nodigt vervolgens uw medewerkers of collega’s uit, desgewenst vergezeld van een bon met het te besteden bedrag. De gast kan tegen inlevering van de bon of door middel van een factuur die we na afloop naar u sturen een keuze maken uit ons assortiment. Als het cadeau van keuze duurder is dan het beschikbaar gestelde bedrag kan de deelnemer het verschil direct betalen (contant of pin). 

 TEAMUITJE EN WINKELEN INEEN

De combinatie, samen wat drinken en een cadeau kiezen staat garant voor een leuke bijeenkomst. Maar is bijvoorbeeld ook heel geschikt als de start van een avondprogramma met een etentje of een andere  activiteit elders.

 VOOR ELK WAT WILS

Wij bieden een mooi en gevarieerd aanbod van fairtrade cadeaus bestaande uit food en non foodproducten. Naast koffie, thee en wijn hebben we ook alle smaken van Tony Chocolonely en het hele Dopper assortiment. Ons cadeau assortiment is heel breed en gevarieerd. Van woonaccessoires als kussens en tafelkleden, kaarten en kaarsen, kookboeken en schalen maar ook sieraden, tassen en sjaals en natuurlijk leuke cadeautjes voor kinderen. Waar we heel trots op zijn is onze collectie prachtige beelden!

CADEAUS MET EEN BOODSCHAP

Wij verkopen originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met een cadeau uit de wereldwinkel bereikt u twee doelen. De ontvanger is blij met uw waardering en voor de makers van de fairtrade producten betekent dit werkgelegenheid, inkomen en een beter bestaan.

GEïNTERESSEERD? MAIL ONS EN WE NEMEN CONTACT MET U OP!

                             WWARNHEM@GMAIL.COM