Aanbieding augustus 2021

Thaise massaman curry

Uit Pathum Thani, Thailand. Milde curry op basis van een mix aan warme specerijen en kruiden. Alleen plantaardige ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.

‘Het lijkt een beetje op gember, maar de smaak is veel milder’ zegt kruidenboerin Orachan. Ze trekt een wortel laos uit de aarde en veegt de grond er makkelijk vanaf. Ze vertelt dat laos helpt tegen verkoudheid, maar dat het bovenal een belangrijke smaakmaker is. Proef de zachte gembersmaak terug in deze Massaman Curry.

Deze massaman is een milde curry op basis van een mix van warme specerijen en kruiden. Khun Orachan eet deze curry met rijst of noedels en bestrooit het gerecht met cashewnoten.

Kokosmelk 270ml

Uit Sri Lanka. Geeft jouw gerechten een rijke, romige smaak.

Kokila strooit een mix van rijststro en bladeren onder de hoge kokospalmen. Hij werkt 100% biologisch en gebruikt dus alleen natuurlijke compost. Bij een fabriek in de buurt wordt van zijn kokosnoten romige kokosmelk geperst. Met de rijke smaak die jij straks proeft.

De noten voor deze kokosmelk worden in Kandy, Sri Lanka met de hand geplukt. Ze geven jouw gerechten een rijke, romige smaak.